dijous, 14 d’abril del 2011

LA SETMANA SANTA DE LA FONT


La setmana Santa de la Font va consolidant-se com l’acte religiós més important que es realitza al carrer en el nostre poble.  Es va iniciar l'any passat amb el format actual i ja informarem en aquest blog.  Aquest any també hi ha novetats, la primera és el primer acte; el mateix diumenge de Rams a les 19 h. tenim el pregó de la setmana Santa, a la Casa de Cultura. Posteriorment hi haurà un concert de música sacra. Si cliqueu tindreu el programa del concert. Un 'altra novetat d'aquest any és la incorporació a algunes de les processons de la colla de dolçainers i tabaleters del nostre poble. en concret serà en les processons del dimecres i divenres
El dilluns Sant és el dia e la confraria de la Puríssima Sang i tenim la primera processo a les 21 h. Dimarts Sant hi ha un viacrucis als carrers del Barri de sant Antoni o Moreria, serà a les 22 h. el presidirà el Crist de la Moreria. El dimecres Sant és el dia de la segona processó. Dijous Sant hi ha una processó al Calvari, un viacrucis i la vetlla a la parròquia durant tota la nit. El divendres Sant tenim la processó del Sant Soterrament, el dissabte la vigília pasqual. El diumenge de Ressurecció conclouen els actes amb el tradicional encontre a la plaça dels Xorros.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel a lo millor es que no teu han notificat, no obstant pel que fa als dolçainers dirte que el dia 20 encapsalarem la processó que sera la primera que fem i esperem que ixca be i que agrade a tots per tant hi ha que vorela.Per al diumenge i com es ja tradicional acompanyarem a una de les dos imatges i quant sa caben els coets i la solta de coloms,si no passa res d´ultima hora dos cabuts ballaran un vals davant de les dues imatges ,com no al so de la dolçaina i tabal.
LA COLLA DE LA FONT.

FONTER ha dit...

és cert, passa a modificar el text

Anònim ha dit...

Llegeix be el comentari,sols eixim el dimecres i el diumenge.Divendres no, a no ser que mos heu digem ara a l´ultima hora.

Anònim ha dit...

Colla de dolçainers de la font premiada (entre altres ) en el Premi Abril col.lectiu 2011 !